Innovatieve dermocosmetica met geavanceerde zonnebescherming voor elke huid

Het laboratorium ISDIN – al 40 jaar in dienst van de huid en de nummer 1 in Spanje – introduceerde recent haar dermocosmetische producten in de Belgische apotheken.

Maak kennis met ISDIN Fotoprotector en ISDIN FotoUltra: een assortiment zonneproducten gebaseerd op de wetenschap, met de hoogste bescherming en aangepast aan elk huidtype. Als pionier inzake zonnebescherming,  ontwikkelt ISDIN zinnenstrelende texturen zonder aan doeltreffendheid in te boeten. Zo biedt ISDIN een optimale bescherming om op korte en lange termijn schade en huidveroudering door UVA/UVB-stralen te voorkomen en te herstellen. Bescherm vanaf nu je huid en dat van je gezin met het gamma Fotoprotector: Fusion Water, Fusion Air, Fusion Gel, Pediatrics WetSkin en Active Oil. De FotoUltra oplossingen zijn er voor de gevoelige huid (allergische huid, huid met pigmentvlekken…) en voor de extreem gevoelige huid (met precancereuze en cancereuze letsels). ISDIN wordt exclusief verkocht in de apotheek.

Fotoprotector ISDIN – Innovatie in textuur. Bescherming voor elk huidtype 

ISDIN biedt met het nieuwe Fotoprotector assortiment innoverende zonneproducten om een optimale bescherming om jouw huid en dat van je gezin te beschermen:

  • Fusion Water – ​deze revolutionaire zonnebescherming is zo licht as water maar bschermt optimaal en prikt niet in de ogen.

  • Fusion Air – De eerste spray van ISDIN met de Fusion®-technologie die makkelijk aan te brengen is meteen intrekt

  • Fusion Gel – De ideale zonbescherming voor de man, trekt direct in, vormt geen vette film en kan probleemloos op behaarde zones aangedacht worden

  • Pediatrics Wet Skin – Dankzij de Wetflex-technologie verspreidt de formule zich ondanks de aanwezigheid van waterdruppels, je ka deze dus aanbrengen op natte huid. Ze vormt een beschermend schild terwijl ze toch volstrekt onzichtbaar is

  • Active Oil – Dankzij de Pro-Melanin Technology stimuleert Activ Oil het bruinen en verhoogt het de melanineaanmaak van de huid in amper 10 dagen.

 

FotoUltra  – Wanneer je huid meer dan een gewone bescherming nodig heeft

Bij minder ernstige huidproblemen die toch een adequate bescherming vergen, stelt ISDIN een specifiek gamma voor fotodermatosen (huidaandoeningen als gevolg van blootstelling aan de zon) voor.

  • FotoUltra Solar Allergy – is een medisch product met SPF 100+ en UVA 40 dat de symptomen van zonneallergie en andere lichtovergevoeligheidsreacties voorkomt en verlicht

  • FotoUltra Active Unify – het enige product met een dubbele werking dat het ontstaan van pigmentvlekken tegengaat en vlekken vermindert dankzij zijn zeer hoge beschermingsfactor SPF 50+ en UVA 49 (gemeten SPF 100+) en een trio van actieve bestanddelen dat de melanineaanmaak onder controle houdt.

  • FotoUltra Age Repair – De anti-agingverzorging die UV-schade herstelt, met beschermingsfactor SPF 50+ en UVA 32.

Eryfotona AK ® Medisch gebruiksvoorwerp klasse IIa tegen pathologieën door zonlicht

Het Laboratorium ISDIN stelt een uitzonderlijk product voor dat fotocarcinogenese (het ontstaan van precancereuze of cancereuze letsels als gevolg van blootstelling aan de zon) kan helpen tegen te gaan. Eryfotona AK, een herstellende zonnebescherming met SPF 100+, heeft in zijn categorie unieke cosmetische eigenschappen. Het voorkomt en herstelt actinische schade (schade die zich als gevolg van blootstelling aan de zon heeft opgestapeld in het DNA). Het is aanbevolen als preventie en aanvullende behandeling bij actinische keratose en andere vormen van huidkanker, met uitzondering van melanomen.