Dit is nu een lancering waar wij razend enthousiast van worden!

De nieuwe babyproducten van KLORANE

Natuurlijke ecologisch verantwoorde babyverzorgingen met bio calendula die de huid vanaf de geboorte in alle veiligheid reinigen, hydrateren en verzachten.

De prachtige blauwe flesjes met gele bloemetjes ogen niet alleen mooi maar zijn ook nog eens volledig recycleerbaar.

Het delicate maar o zo aangename babyparfum werkt ontspannend voor baby’s en hun ouders en omhult je kleine oogappel in alle zachtheid. En de producten worden niet alleen uitstekend verdragen door je kleine spruit maar ook door de natuur, ze zijn namelijk bioafbreekbaar.

Qua prijs zitten ze onder de meeste gekende babymerken terwijl ze er kwalitatief met kop en schouders bovenuit steken.

Het toilet met verzachtende Calendula

Calendula officinalis L.

Een zachte oplossing voor dagelijkse rituelen

Ontdek de Klorane Bébé producten met verzachtende Calendula om de gevoelige babyhuid meermaals per dag in alle zachtheid te reinigen: zonder spoelen, handig en in meeneemformaat.

eau-micellaire_flacon_500ml

Eau nettoyante met Calendula

Calendula officinalis L.

Nieuwe natuurlijke formule(1): met verzachtende Calendula afkomstig van biologisch geteelde bloemen. Zijn formule bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, heeft een teder en ontspannend parfum, reinigt het huidje in alle zachtheid en beschermt het tegen uitdroging. Het met slechts 1 hand te bedienen pompje wordt alom geprezen door mama’s: ze vinden het eenvoudiger, handiger en veiliger. Ze hebben steeds een hand vrij om hun baby tegen te houden!

_lait-hydratant_flacon_500ml

Hydraterende melk met Calendula

Calendula officinalis L.

Nieuwe natuurlijke formule(1): met verzachtende Calendula afkomstig van biologisch geteelde bloemen. Haar formule bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, heeft een teder en ontspannend parfum, hydrateert de huid intens, verzacht en beschermt de huid tegen uitdroging.

18-klobb_lingettes-nettoyantes-70-317935_-_2.png

Reinigingsdoekjes met Calendula

Calendula officinalis L.

Nieuwe natuurlijke formule(1): met verzachtende Calendula afkomstig van biologisch geteelde bloemen. Hun formule bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, heeft een teder en ontspannend parfum, reinigt de huid in alle zachtheid, hydrateert en verzacht. 100% bioafbreekbare reinigingsdoekjes met natuurlijke vezels.(2)

Verzorging met verzachtende Calendula

Calendula officinalis L.

Dagelijkse bescherming en hydratatie

De gevoelige babyhuid heeft nood aan op maat gemaakte verzorgingsproducten. Dankzij de hydraterende of voedende verzorgingsproducten met verzachtende Calendula wordt deze huid dag na dag gevoed, verzacht en beschermd.

18-klobb_creme-hydratante_tube_200mlcont.png

Hydraterende crème met Calendula

Calendula officinalis L.

Nieuwe natuurlijke formule(1): met verzachtende Calendula afkomstig van biologisch geteelde bloemen. Haar met plantaardige oliën verrijkte formule bestaat voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, heeft een teder en ontspannend parfum, hydrateert de huid intens, verzacht en beschermt de huid tegen uitdroging.

18-klobb-creme-nutritive-tube-125ml-317151cont.png

Crème nutritive met Cold Cream

Calendula officinalis L.

Nieuwe natuurlijke formule(1): met verzachtende Calendula afkomstig van biologisch geteelde bloemen. Haar met natuurlijke Cold Cream van Klorane verrijkte formule bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, heeft een teder en ontspannend parfum, voedt de droge tot zeer droge huid intens en langdurig, en verzacht en beschermt haar. Ook doeltreffend tegen gekloofde handjes en melkkorstjes.

Het badje

Een reinigende wasgel of wascreme voor de iets drogere huid. Of een zacht zeepblokje om de huid in alle zachtheid te reinigen.

De luierwisseling met verzachtende Calendula

Calendula officinalis L.

Dagelijkse verzorging van rode billetjes

Voor de verzorging en bescherming van rode billetjes, stelt Klorane Bébé doeltreffende en doelgerichte verzorgingsproducten met verzachtende Calendula voor die de billetjes onmiddellijk verzachten en herstellen. Klinisch bewezen doeltreffendheid.

18-klobb_liniment_flacon_400ml-317538cont.png

Liniment met Calendula

Calendula officinalis L.

Nieuwe natuurlijke formule(1): met verzachtende Calendula afkomstig van biologisch geteelde bloemen. Zijn formule barstensvol beschermende olijfolie bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, reinigt in alle zachtheid, en voedt en verzacht de huid. Doet roodheid van de billetjes vervagen en voorkomt roodheid. Zonder parfum.

18-klobb-erytheal-tube_75ml-320004cont.png

Luierwisselcreme 3 en 1 met Calendula

Calendula officinalis L.

Met verzachtende Calendula afkomstig van biologisch geteelde bloemen. De ERYTEAL 3-in-1 billetjeszalf verzorgt en beschermt rode babybilletjes en verzacht irritatie als gevolg van huiduitdroging. Ze zit barstensvol beschermende olijfolie en zinkoxide, verzacht de huid vanaf het 1ste gebruik, zuivert en zorgt ervoor dat de roodheid snel verdwijnt. Zonder parfum.

 

Geparfumeerd water

18-klobb-parfumcont-2

Calendula officinalis L.

Een moment van tederheid

“PETIT BRIN” is een geurwater dat de allerkleinsten laat kennismaken met de wondere wereld der geuren. Het tedere en gepatenteerde ontspannende parfum bestaat uit een mix van zoete en fruitige geuraccenten. Dit geurwater werd speciaal samengesteld voor de dunnen en tere babyhuid en bevat dus geen alcohol.